• НАЧАЛО
  • ЗА НАС
  • ЕКИП
  • ОБУЧЕНИЕ
  • МЕТОДИКА
  • ГРАФИК
  • ЦЕНИ
  • КОНТАКТИ

"ПАНЕЛИНИКА" ВИ ПРЕДЛАГА ВЕЧЕ И ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК
В навечерието на новата 2012/13 учебна година Панелиника вече ви предлага и онлайн обучение по гръцки език. То е особено подходящо за живеещи и работещи извън София, както и за хора, които предпочитат да учат в домашна обстановка. Майките с деца ще могат да вмъкват някой и друг урок по гръцки в деня си, други да избегнат безкрайните задръствания в натоварената столица.
Използваме специализиран софтуер, който дава повече възможности от скайп, като занятията протичат с постоянна жива връзка с преподавател.
Предлагаме индивидуална и групова форма на обучение – за предстоящи курсове следете графика ни. Повече за онлайн обучението можете да прочетете тук.

"ПАНЕЛИНИКА" С НОВ, ПО-ГОЛЯМ ОФИС НА БУЛ. ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ № 62
От началото на август езикова школа Панелиника се премести на нов адрес: бул. Евлоги и Христо Георгиеви Νο.62, на около 10 минути от досегашното място. Новият ни офис е още по-хубав и по-просторен и се намира по-близо до Орлов мост, т.е. ще достигате по-лесно до нас с метро и други транспортни средства. Уютните зали с неслучайните имена „Лефкада“, „Закинтос“, „Итака“ и „Корфу“ ви очакват за една нова учебна година, изпълнена с радост и вдъхновение!
Разгледайте снимки от официалното откриване на новия офис през септември 2012.

БИБЛИОТЕКАТА НА "ПАНЕЛИНИКА" -- ЗА ВСИЧКИ КУРСИСТИ И ИНДИВИДУАЛНИ УЧЕНИЦИ
От май 2012 официално заработи библиотеката на Панелиника – специално за нашите курсисти и индивидуални ученици. Разполагаме с над 100 заглавия в категориите художествена литература (в оригинал и преведена на български), поезия, самоучители, пътеводители, комикси, преса и DVD.
Изданията се използват срещу депозит от 10 лв. за период от 2 седмици, който може да бъде подновен веднъж. На място можете да се възползвате и от немалък брой речници и граматики. Библиотечният ни фонд ще продължи да се обогатява.

ИЗДАТЕЛСТВО "ДЕЛТОС" и "ПАНЕЛИНИКА" В ТЯСНО СЪТРУДНИЧЕСТВО

От април 2012 година езикова школа Панелиника вече поръчва учебните помагала „Епикинонисте елиника“ директно от издателство Делтос в Гърция. Така имаме възможност да осигурим преференциална цена за всички наши ученици и курсисти. Заедно с учебните помагала ще имаме възможност да ви доставяме и изданията от поредицата „Малки истории на гръцки“ – адаптирани книжки за различните нива. Те са с цена 12 лв. и са подходящи за всички, които желаят да отделят малко повече време на заниманията си с гръцки. Забавни и увлекателни, написани на достъпен език, Малките истории са съобразени са с нивото ви и ще ви помогнат да научите още интересни неща за любимата Гърция.

СЕМИНАР "ГРЪЦКИЯТ ЕЗИК КАТО ЧУЖД" в АТИНА
През март 2012 Калина Близнашка - създател и управител на езикова школа Панелиника взе участие чрез програма Грюндвиг в 5-дневен семинар на тема „Гръцкият език като чужд“, насочен към преподавателите по гръцки език като чужд. Организатори на семинара бяха Център за гръцка култура в Атина. На семинара бяха разгледани теми като употребата на игри, включването на културни елементи в урока, разнородната група, работа с напреднали ученици, преподаване на гръцка литература и много други. Придобитите знания бяха обобщени и предадени на голяма информативна среща с останалите преподаватели на Панелиника, а в методиката на школата бяха въведени голям брой иновации.

ПАНЕЛИНИКА - БАЗОВО УЧИЛИЩЕ към кат. МЕТОДИКА на СУ "Св. Климент Охридски"

С гордост ви информираме, че от края на 2011 г. езикова школа Панелиника бе одобрена за базово училище към катедра Методика на СУ „Св. Климент Охридски“. Това означава, че студентите от специалност Новогръцка филология, които придобиват педагогическа правоспособност, идват да наблюдават часове на наши преподаватели.

През януари 2012 г. студентките от филологията изнесоха своите уроци пред курсистите и индивидуалните обучаеми на Панелиника, за които тези уроци бяха под формата на безплатни допълнителни часове от нивата А1, А2, В1. Това беше още една възможност за тях да упражнят уменията си за слушане и говорене, да научат нови интересни изрази, да подобрят своите граматически познания.


архив НОВИНИ: 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 |
© 2011 Езикова школа ПАНЕЛИНИКА. Всички права запазени.